FESTIVAL VAN DE DIEREN

SPETTEREND FESTIVAL
15 én 16 OKTOBER 2022


Het wordt een spetterend optreden uitgevoerd door kinderen uit Beek en omstreken. Geïnspireerd op de humoristische muzikale suite Le Carnaval des Animaux van C. Saint-Saëns.

Fase 1

image
image

Deelnemen. Hoe dan?


Er zullen een aantal vrolijke liedjes gezongen worden door de jeugd van Beek en omgeving. Voor deze voorstelling worden blije meisjes en jongens gezocht die liedjes zingen, dansen, acteren. Ze zullen hiervoor oefenen onder leiding van professionals. Een aantal lessen wordt op school gegeven en de oefeningen zullen in jullie vrije tijd plaatsvinden. Wil je meedoen aan dit spetterende festival vul dan het formulier op de achterkant van deze flyer in en lever hem in op school. Je kunt ook de QR-code scannen

OUDERS / VRIJWILLIGERS


Om dit festival tot een succes te maken hebben we vrijwilligers nodig. Er zijn vele handjes nodig om dit festijn in goede banen te kunnen leiden. Geef u op als vrijwilliger en wordt onderdeel van dit Festival der Dieren.

image
image

Contact

Sint Hubertus Kunstcentrum
Hubertusstraat 59
6191 PB Beek (L)

secretaris@sinthubertuskunstcentrum.nl
0031 (0)6-21 824 165
Bank: NL66RABO0104927453

Processing...

Wij maken gebruik van cookies om u een betere website te presenteren. Lees meer over ons cookie gebruik in onze privacyverklaring.