Verslag &foto's

7 april 2019Concert & Kunst Genhout

welcome to the stage

Zonder de steun van vele trouwe sponsoren zouden wij niet in staat zijn om dit te financieren. Sponsoren hartelijk dank voor jullie vrijgevigheid!
Ik hoop dat onze bezoekers jullie niet vergeten!

Namens de Stichting “Sint-HubertusKunstCentrum” wens ik u een onvergetelijke dag die niet alleen goed is voor hart en hersenen maar die u gewoon goed doet!

Pastoor J. van Oss s.m.m.

Geweldige uitvoering, prachtige kunstwerken

Onder grote belangstelling heeft zondag 7 april in onze kerk een geweldig concert  plaats gevonden, georganiseerd door de commissie Concert & Kunst van het SintHubertusKunstCentrum.
Hoofdmoot het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius dat onder leiding van John Gerits het publiek trakteerde met een optreden op hoog muzikaal niveau. Een absolute topper was Kasper Punt op dwarsfluit. Naast het koor traden virtuoze solisten op o.a. Paul Kicken op hobo en vocalist Hans Knubben. Het koor werd subliem op piano begeleid door Augustine Boshouwers.

Vocale ensemble Route 66 bracht met veel verve en met aanstekelijk plezier hun programma voor het voetlicht.
Het concert werd enthousiast afgesloten met een onvervalste Frank Sinatra imitatie van Hans Knubben met New York New York.
 
En dat alles binnen de entourage van onze kerk die bij deze gelegenheid nog mooier dan gebruikelijk was aangekleed met kunstwerken van Annemiek Mommers, Dina Dressen en Rietje Geurts. Die zeer werden gewaardeerd voor hun tentoongestelde werken.
Onder de pauze en aansluitend was er koffie,  fris en een lekker glas wijn. Zodat eenieder ontspannen kon nagenieten van de muziek en de gelegenheid had om de kunstwerken in alle rust te bekijken. Het publiek was enthousiast en onder de indruk en de organisatie trots op alles wat was aangeboden. Kortom een geslaagd festijn.

Contact

Sint Hubertus Kunstcentrum
Hubertusstraat 59
6191 PB Beek (L)


Correspondentieadres:
Grootgenhouterstraat 40
6191 NT Genhout (Beek-L)

secretaris@sinthubertuskunstcentrum.nl
0031 (0)6-20660447

  • Stel hier uw vraag
    Ik accepteer uw Privacyverklaring.

Wij maken gebruik van cookies om u een betere website te presenteren. Lees meer over ons cookie gebruik in onze privacyverklaring.